Tuinontwerp Harderwijk Stadsweide

Geplaatst op

Tuinontwerp Harderwijk Stadsweide

Tuinontwerp Harderwijk Stadsweide ingedeeld in drie tuinkamers. Het tuinpad vanaf het huis tot aan het einde van de schutting verbind de drie tuinkamers. De eerste tuinkamer is het leefterras bestaande uit 50×50 Oud-Hollandse tegels (tuinpad) gecombineerd met tambourbestrating 20×30 in de kleurstelling smoke. De tweede tuinkamer bestaat uit een blokhut met daar tegenover het speelgazon voor de kinderen. De derde tuinkamer bestaat uit een veranda met in de uiterste hoek een moestuintje.

De tuinkamers zijn op een speelse manier verdeeld door hagen en plantvakken in gelijkvormige kubusvormen. Vanuit de veranda (maatwerk) is een goed overzicht mogelijk over de tuin zelf die naar wens een open karakter heeft. Privacy is daarentegen gewaarborgd door onder de veranda direct achter de blokhut een zitje te creëren waarbij een potkacheltje wordt geïnstalleerd.

In het speelgazon wordt in de haag een Ginko biloba geplant die de opdrachtgever cadeau gekregen heeft en daarom een speciaal plekje in de tuin verdient.

Het voortuintje wordt aangepast. De beukenhaag en drie bolacacia’s blijven bestaan. Het voortuintje krijgt een metamorfose door simpelweg half verharding in de vorm van Ardenner split aan te brengen met daarin drie plantvakken met solitaire beplanting van Carex oshimensis. Eventueel kan ook gekozen worden voor bestrating in dezelfde kleurstelling als die van de achtertuin.

Reesink Hoveniers biedt als service geheel vrijblijvende gratis tuinschetsontwerpen, vaak schematisch weergegeven zoals bijgaand ontwerp laat zien. Wij staan garant voor een perfecte realisatie mogelijk gemaakt door ervaring vanaf 1982 en door jong energiek vakbekwaam personeel. U kunt hel eenvoudig een aanvraag te doen door te klikken op “contact.”

Meer voorbeelden zijn te zien via “Tuin & Terras.”

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers