Tuinontwerp en tuinaanleg

Tuinontwerp en tuinaanleg

Tuinontwerp en tuinaanleg: tuinschetsidee voor een VvE. De bewoners van dit pand, waarbij het linker- en rechtergedeelte van het pand identiek zijn, willen graag de huidige heestertuin gerenoveerd hebben. De bewoners van de 1ste etage kijken op een gespiegeld tuinontwerp. De bewoners beneden willen graag parkeergelegenheid hetgeen ontworpen is in de middelste cirkel. De entree van beide gedeelten zijn gastvrijer geworden door de aanleg van een halfcirkelvormig bordes.

De aanplant van slechts twee soorten bodembedekkers geeft een wintergroene en rustige uitstraling. De Rhododendrongroep geeft in het voorjaar bloei en de Euonymus in het najaar een schitterende herfstkleur. Daarnaast vraagt het tuinonderhoud straks (wanneer de bodembedekkers volgroeid zijn) weinig aandacht.

Profiteer van een gratis tuinschetsontwerp door hier het contactformulier in te vullen. Voor meer voorbeelden van ons werk gaat u naar Tuin & Terras en referenties zijn op deze pagina te bekijken.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?