Tuin aanleggen in Zeewolde naar eigen idee

Geplaatst op

Tuin aanleggen in Zeewolde naar eigen idee

Tuin aanleggen in Zeewolde naar eigen idee? Reesink Hoveniers kan u daarbij helpen! Grond- en straatwerk is de basis waarop een tuinaanleg verder gerealiseerd kan worden. In het afgebeeld project heeft de opdrachtgever dit dan ook uitbesteed. In een eigen ontwerp is de aanplant zelf uitgevoerd, helemaal naar eigen idee. Wel zo gemakkelijk als u rustig de opbouw naar eigen hand kan zetten.

Wij adviseren u graag. Heeft u vragen in de aanloop naar de realisatie? Neem dan geheel vrijblijvend met ons contact op. Bekijk onze referenties of doe ideeën op door te linken naar deze pagina.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers