Tuinontwerp en tuinaanleg

Geplaatst op

Tuinontwerp en tuinaanleg

Tuinontwerp en tuinaanleg: tuinschetsidee voor een VvE. De bewoners van dit pand, waarbij het linker- en rechtergedeelte van het pand identiek zijn, willen graag de huidige heestertuin gerenoveerd hebben. De bewoners van de 1ste etage kijken op een gespiegeld tuinontwerp. De bewoners beneden willen graag parkeergelegenheid hetgeen ontworpen is in de middelste cirkel. De entree van beide gedeelten zijn gastvrijer geworden door de aanleg van een halfcirkelvormig bordes.

De aanplant van slechts twee soorten bodembedekkers geeft een wintergroene en rustige uitstraling. De Rhododendrongroep geeft in het voorjaar bloei en de Euonymus in het najaar een schitterende herfstkleur. Daarnaast vraagt het tuinonderhoud straks (wanneer de bodembedekkers volgroeid zijn) weinig aandacht.

Profiteer van een gratis tuinschetsontwerp door hier het contactformulier in te vullen. Voor meer voorbeelden van ons werk gaat u naar Tuin & Terras en referenties zijn op deze pagina te bekijken.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers