Tuinaanleg en tuinontwerp Huizen

Geplaatst op

Tuinaanleg en tuinontwerp Huizen

Tuinaanleg en tuinontwerp Huizen: deze week is begonnen met het bouwklaar maken van een tuinaanleg aan het Breezand in Huizen. Het ophogen van het straatniveau met 18 m3 zand was noodzakelijk. Het tuinontwerp heeft een nieuwe indeling; een klein terras aan de achtergevel van de woning en een groot leefterras in de achtertuin. Bij dit leefterras wordt een blokhut met veranda geplaatst.

De tuinaanleg heeft deze herindeling tot doel, daarbij wordt de gehele tuin overzichtelijk en gemakkelijk in onderhoud. De karakteristieke vormgeving spreekt en oogt rustig. Een voordeel is dat 75% van de al aanwezige bestrating kan worden hergebruikt evenals het overgrote deel van de beplanting.

Vraag ook een uniek tuinontwerp aan en profiteer hier van een gratis ontwerpservice. Een vrijblijvende gespecificeerde offerte ontvangt u daarbij!

Bekijk ook eens onze referenties of ga naar onze pagina Tuin&Terras.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers