Tuinontwerp Bussum

Tuinontwerp Bussum

Na het verbouwen van de woning was ook de achtertuin aan renovatie toe. In bijgaand schetsontwerp is de bestrating rondom de aanbouw aangepast. Tevens worden de borders verlegd zodat het gazon meer in de breedte aangelegd kan worden. Zo ontstaat er in de smalle tuin meer optische breedtewerking hetgeen weer versterkt wordt door het planten van een haag. Deze haag geeft ook dieptewerking en de nodige privacy op het tuinterras in de achtertuin, bereikbaar via flagstones in het gazon. De grote kastanje is sfeerbepalend. Samen met een rustige vormgeving en veel groen ontstaat er een tuin met een klassieke uitstraling, passend in een wijk met woningen uit de jaren dertig. Door bestrating functioneel te houden (tot een minimum te beperken) en door hergebruik van oude materialen wordt de klassieke sfeer in de tuin versterkt.

Ook een gratis tuinschetsontwerp aanvragen? Dat kan al door te klikken op deze link: contactVoorbeelden zijn te zien op onze pagina Tuin & Terras en gegeven referenties zijn hier te raadplegen.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?