Tuinaanleg en bestrating Hilversum

Geplaatst op

Tuinaanleg en bestrating Hilversum

Tuinontwerp als voorbereiding op tuinaanleg en bestrating Hilversum. De opdrachtgever heeft grotendeels het ontwerp samengesteld. Bepaalde wensen als het plaatsen van een loungeset en een tuintafel met daarbij de aanleg van een groentetuintje en het wegwerken van drie afvalcontainers bepalen voor een groot gedeelte de lijnvoering. De bestrating in de vorm van grote 100×100 Oud Hollandse tegels vormt een mooie combinatie met het schuurtje. Het voortuintje is naar opdracht ingedeeld in een gedeelte halfverharding (ardenner split) en een toegangspaadje naar de entree.

Voor meer tuinideeën klik dan op deze link: Tuin & Terras. Voor de aanvraag van een vrijblijvende offerte en een gratis tuinontwerp kunt u klikken op: contact.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers