Tuinontwerp Bussum

Geplaatst op

Tuinontwerp Bussum

Na het verbouwen van de woning was ook de achtertuin aan renovatie toe. In bijgaand schetsontwerp is de bestrating rondom de aanbouw aangepast. Tevens worden de borders verlegd zodat het gazon meer in de breedte aangelegd kan worden. Zo ontstaat er in de smalle tuin meer optische breedtewerking hetgeen weer versterkt wordt door het planten van een haag. Deze haag geeft ook dieptewerking en de nodige privacy op het tuinterras in de achtertuin, bereikbaar via flagstones in het gazon. De grote kastanje is sfeerbepalend. Samen met een rustige vormgeving en veel groen ontstaat er een tuin met een klassieke uitstraling, passend in een wijk met woningen uit de jaren dertig. Door bestrating functioneel te houden (tot een minimum te beperken) en door hergebruik van oude materialen wordt de klassieke sfeer in de tuin versterkt.

Ook een gratis tuinschetsontwerp aanvragen? Dat kan al door te klikken op deze link: contactVoorbeelden zijn te zien op onze pagina Tuin & Terras en gegeven referenties zijn hier te raadplegen.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers