Snoeien Bilthoven

Geplaatst op

Snoeien Bilthoven

Vandaag is een plantsoen rondom een woning gesnoeid. Om vogels te huisvesten en ongewenste bezoekers buiten te sluiten is het plantsoentje in de afgelopen jaren zo min mogelijk gesnoeid. Een ander voordeel is dat door de geslotenheid er weinig of eigenlijk geen onkruid doorgroeit. Alleen onderhoudssnoei langs het voetpad is toegepast. Maar soms is verjonggingssnoei noodzakelijk. Te hoog doorgeschoten beplanting is dan niet meer te onderhouden, anderzijds is hoog snoeien geen oplossing omdat nieuwe hergroei ook op die hoogte plaats vind. Dit resulteert in een tijdelijke oplossing van slechts één seizoen.

Offerte aanvragen voor vormsnoei, onderhouds- of verjonggingssnoei? Dat kan heel gemakkelijk door te klikken op: contact.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers