Tuinschetsontwerp Harderwijk

Geplaatst op

Tuinschetsontwerp Harderwijk

Tuinontwerp laten maken in Harderwijk, Zeewolde of Ermelo? Vaak is een schematisch tuinschetsontwerp al voldoende. Even een paar ideetjes op papier verwerken en de klant is al op weg geholpen. Hoe een forse lounge-set in een relatief klein achtertuintje te plaatsen waar zon EN schaduw moet vallen? Waar moeten dan drie grote afvalcontainers geplaatst worden? En hoe de lichtinval van de koplampen van auto’s door de voortuin heen uit de kamer te weren? (Waarbij een transparant klassiek tuinhekje als entree gebruikt moet worden.) Bijgaande foto’s van een schematisch voorstel (nieuwbouw Harderwijk) laten een paar simpele oplossingen zien.

Heeft u vragen of wordt u voor (on)oplosbare problemen gesteld tijdens tuinaanleg, tuinonderhoud of tuinontwerp? Onze gratis tuinontwerpservice kan u daarbij helpen! Bel gerust (0657.08.9944) voor een afspraak, of klik op deze link: contact.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers