Tuinaanleg met bestrating Zeewolde

Geplaatst op

Tuinaanleg met bestrating Zeewolde

Tijdens dit project is het nodige grondwerk uitgevoerd. Aan klei 40 m3 afvoeren en het verwerken van menggranulaat / vulzand samen 55 m3. Totaal ca. 100 kub. Na de oplevering van de nieuwbouw is kleigrond aangevuld over de harde bouwlaag heen. Het water kan daarom niet snel genoeg wegzakken en tegelijk met een hoge grondwaterstand zorgt dit voor een zeer drassige bovenlaag. Wordt dit niet goed aangepakt dan blijft dit ook in de toekomst een probleem, zeker in natte perioden. Uit voorzorg is de harde onderlaag doorgespit (zie foto’s) en worden er rondom de bestrating drains aangelegd. Bestrating voor opritten en parkeerplaatsen moet ook op minimaal 40 cm. menggranulaat en zand worden aangebracht. Tijdens de tuinaanleg is er meestal maar één keer de gelegenheid om het goed te doen! Het terrein van de buren gaf gelukkig nog de gelegenheid voor aanvoer van zand en menggranulaat en natuurlijk de grondverzetmachines.

Tuinaanleg gecombineerd met bestrating uit laten voeren? Bel Reesink Hoveniers voor een vrijblijvende offerte en een gratis tuinontwerp! Klik voor meer projecten op de link Tuin & Terras en voor offerteaanvraag op contact.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers