Tuinontwerp Amstelveen

Tuinontwerp Amstelveen

In dit ontwerp heeft Reesink Hoveniers als opdracht gekregen de drie afvalcontainers in de voor tuin achter groen weg te werken. Daarbij moet er een mogelijkheid komen voor het plaatsen van één of twee fietsen, de uitloop naar de straat voor de kinderen moet belemmerd worden en het lieftst gebruik maken met gebogen vormen met als optie een heggetje van Buxus.

De containers zijn in het ontwerp weggewerkt achter een hekwerkje van klimop, de entree wordt geaccentueerd door nieuwe bestrating van waalformaat klinkers en het begeleidingsheggetje van Buxus. Het toegangshekje is verdiept aangebracht waardoor er uitloopruimte ontstaat voor de afvalcontainers, er een extra fiets voor bezoekers geplaatst kan worden en de kinderen niet zomaar de straat op kunnen lopen.

De huidige situatie is een tuin die geheel bestraat is met tambour 20/30 plavuizen, zonder afscheidingshek langs het trottoir.

Een tuinontwerp aanvragen kan via deze link: contact.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?