Tuinontwerp Reesink Hoveniers

Geplaatst op

Tuinontwerp Reesink Hoveniers

Reesink Hoveniers heeft een schetsontwerp gemaakt voor een achtertuin. De huidige achtertuin bestaat uit een houten vlonder in de volle breedte en verdiept uit een hoek bestrating. Dit alles wordt gewijzigd en daarom ook gerenoveerd.  Door het hoogteverschil d.m.v. een trappetje tussen twee verhoogde bloembakken weg te werken ontstaat er enerzijds een tweedeling tussen het grote zonneterras en het lagere schaduwterrasje. Anderzijds wordt hierdoor een zichtas gecreëerd, mede door de beplanting en bomen in de verhoogde bloembakken. De begroeiing wordt in lengteassen in borders aangebracht waardoor de tuin langer lijkt.

Meer weten? Bekijk onze website! Vraag een vrijblijvende tuinschetsontwerp en offerte aan via het contactformulier. (Onder de button contact.)

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers