Tuinontwerp Amstelveen

Geplaatst op

Tuinontwerp Amstelveen

In dit ontwerp heeft Reesink Hoveniers als opdracht gekregen de drie afvalcontainers in de voor tuin achter groen weg te werken. Daarbij moet er een mogelijkheid komen voor het plaatsen van één of twee fietsen, de uitloop naar de straat voor de kinderen moet belemmerd worden en het lieftst gebruik maken met gebogen vormen met als optie een heggetje van Buxus.

De containers zijn in het ontwerp weggewerkt achter een hekwerkje van klimop, de entree wordt geaccentueerd door nieuwe bestrating van waalformaat klinkers en het begeleidingsheggetje van Buxus. Het toegangshekje is verdiept aangebracht waardoor er uitloopruimte ontstaat voor de afvalcontainers, er een extra fiets voor bezoekers geplaatst kan worden en de kinderen niet zomaar de straat op kunnen lopen.

De huidige situatie is een tuin die geheel bestraat is met tambour 20/30 plavuizen, zonder afscheidingshek langs het trottoir.

Een tuinontwerp aanvragen kan via deze link: contact.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers