Tuinhuisjes en tuinschermen Hilversum

Tuinhuisjes en tuinschermen Hilversum

Tuinhuisjes en tuinschermen Hilversum: Douglas Tuinhuis met overkapping in Hilversum. Voor deze klant is een tuinschetsontwerp gemaakt in Utrecht. In een stadstuintje is een douglas tuinschuurtje ontworpen met een dubbele pergola. Tegen de douglas schutting is een tuinbankje geplaatst, tussen twee plantenbakken in van 40×40 cm. Aan het douglas tuinhuisje is een hoekbank geplaatst. Zo is er in een kleine stadstuin altijd ruimte om te zitten zonder daarbij grote tuinstoelen te plaatsen.

Langs de erfafscheiding bestaande uit Harz douglas tuinschermen is een smalle plantenborder gemaakt. Voor de kinderen is er speelruimte genoeg op kunstgras, het best verkochte type Veluwe26. Aan de rechterzijde wordt een palisadewand geplaatst van banboe, type Java met een diameter van 5-7 cm. Deze donkere palisadewand wordt bovengronds geplaatst in zwart gemoffelde U-profiel.

Tuinverlichting wordt geplaatst tussen de pallisadeliggers, van boven naar beneden zodat het zitje mooi verlicht is. De palisadewand word verlicht van beneden naar boven zodat de goudzwarte kleur van de bamboepalen mooi uitkomt.

Vraag hier een gratis tuinschetsontwerp aan met gespecificeerde offerte. Referenties zijn op deze pagina te bekijken of blader eens door het menu projecten van deze website. Voorbeelden zijn te zien op onze pagina Tuin & Terras.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?