Schutting en tuindeur Zeewolde

Geplaatst op

Schutting en tuindeur Zeewolde

Schutting en tuindeur Zeewolde geplaatst aan de Klipper: Privacy tuindeur met stalen frame en RVS-slot. De tuindeur is geplaatst in betonsysteem. Grijze betonpalen en een betononderplaat verstevigen het geheel en is bijzonder duurzaam.

Wilt u een nieuwe schutting plaatsen? Laat u geheel vrijblijvend adviseren door Reesink Hoveniers en profiteer van een gratis tuinschetsontwerp! Dubbelklik hier voor een aanvraag. Voorbeelden van ons werk zijn via Tuin&Terras te zien, u kunt ook door het menu “projecten” bladeren van deze website. Beoordelingen van ons bedrijf zijn te zien via deze link: referenties.

Reesink Hoveniers: voor al uw houtbouw, tuinaanleg, tuinonderhoud, boomverzorging, bestrating en sierbestrating.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers