Tuinhuisjes en tuinschermen Hilversum

Geplaatst op

Tuinhuisjes en tuinschermen Hilversum

Tuinhuisjes en tuinschermen Hilversum: Douglas Tuinhuis met overkapping in Hilversum. Voor deze klant is een tuinschetsontwerp gemaakt in Utrecht. In een stadstuintje is een douglas tuinschuurtje ontworpen met een dubbele pergola. Tegen de douglas schutting is een tuinbankje geplaatst, tussen twee plantenbakken in van 40×40 cm. Aan het douglas tuinhuisje is een hoekbank geplaatst. Zo is er in een kleine stadstuin altijd ruimte om te zitten zonder daarbij grote tuinstoelen te plaatsen.

Langs de erfafscheiding bestaande uit Harz douglas tuinschermen is een smalle plantenborder gemaakt. Voor de kinderen is er speelruimte genoeg op kunstgras, het best verkochte type Veluwe26. Aan de rechterzijde wordt een palisadewand geplaatst van banboe, type Java met een diameter van 5-7 cm. Deze donkere palisadewand wordt bovengronds geplaatst in zwart gemoffelde U-profiel.

Tuinverlichting wordt geplaatst tussen de pallisadeliggers, van boven naar beneden zodat het zitje mooi verlicht is. De palisadewand word verlicht van beneden naar boven zodat de goudzwarte kleur van de bamboepalen mooi uitkomt.

Vraag hier een gratis tuinschetsontwerp aan met gespecificeerde offerte. Referenties zijn op deze pagina te bekijken of blader eens door het menu projecten van deze website. Voorbeelden zijn te zien op onze pagina Tuin & Terras.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers