Tuinschermen in betonsysteem Zeewolde

Geplaatst op

Tuinschermen in betonsysteem Zeewolde

Tuinschermen in betonsysteem Zeewolde: afgebeeld is het type tuinscherm Brussel, zilvergrijs van kleur 150Hx180B. Een dubbele onderplaat geeft de gewenste hoogte van 180 tot 200 cm, afhankelijk van de diepte van de paal en hoe ver de onderplaat ingegraven wordt. Het systeem is dus flexibel wat betreft te stellen hoogte.

Ook verkrijgbaar in 180×180 schermen in de meeste uitvoeringen, naar kleur en type zelf samen te stellen. (Met of zonder onderplaat.)

Graag komen wij bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken, daarna krijgt u geheel vrijblijvend een gespecificeerde offerte. Een gratis tuinschetsontwerp hoort daarbij tot onze service. Neem hier contact op voor het maken van een afspraak. Dubbelklik op referenties en voorbeelden voor meer informatie.

U kunt ook door het menu “projecten” bladeren.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers