Tuinschermen voor OUTLETprijzen

Geplaatst op

Tuinschermen voor OUTLETprijzen

Tuinschermen voor OUTLETprijzen:  Uw schutting professioneel geplaatst met tuinschermen in elke prijsklasse leverbaar. De meeste tuinschermen zijn uit voorraad binnen één week leverbaar. Voor uw bestelling, offerte, een brochure of meer informatie klikt u op CONTACT.

Raadpleeg HIER de door de klant gegeven reviews of bekijk de voorbeelden van onze pagina TUIN & Terras.

Uw schutting kan op 3 manieren geplaatst worden:

 1. Traditioneel met hardhouten palen. Hiervoor is de azobépaal het voordeligst en het meest duurzaam.
 2. Tussen betonpalen die in prijs al goedkoper zijn dan de hardhouten palen van bankirai-hout.
 3. Exclusief: zeer sterke en duurzame tuinschermen worden geplaatst in zwaar gegalvaniseerde stalen H-palen. In deze categorie vallen de geluidschermen of zichtschermen van Kokowall en/of de bamboowall schermen.

 

 

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers