TUINAANLEG ZEEWOLDE RCN camping

TUINAANLEG ZEEWOLDE RCN camping

TUINAANLEG ZEEWOLDE RCN camping: Reesink Hoveniers heeft voor de RCN Camping te Zeewolde een nieuwe entree aangelegd. De oude entree was gedateerd en aan vervanging toe. Het ontwerp is gebaseerd op de aanwezigheid van het welkomsbord. Door een half transparante wand daaraan toe te voegen is een werkelijke entree ontstaan.

De half transparante wand verdeeld de tuin in twee delen. Achter deze wand is het deel aangeplant met alleen bosrododendrons. (Rhododendron ponticum “Roseum”.) Voor de wand, dus bij het ontvangsgedeelte, is de tuin meer gecultiveerd aangelegd. Door zwerfkeien te gebruiken ontstaat er een mediterraan vakantiegevoel bij het binnenkomen. Daar tussendoor zijn siergrassen geplant die in de tuin rondom het restaurant ook voorkomen. (Aangelegd in 2019.)

Ook een tuin aanleggen? Bekijk onze referenties en profiteer van een gratis tuinontwerp! Bezoek ook eens de site van RCN Zeewolde.

Tot ziens!

 

 

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?