TUINAANLEG ZEEWOLDE aan de Hazeleger

Geplaatst op

TUINAANLEG ZEEWOLDE aan de Hazeleger

TUINAANLEG ZEEWOLDE aan de Hazeleger: Reesink Hoveniers heeft deze maand een tuinaanleg aan in Zeewolde afgerond. De uitvoering bestond uit het geheel slopen van de oude tuin en een nieuw tuinaanleg.

Twee terrassen en een verbindend tuinpaadje zijn aangelegd. Een tuinhuis met veranda is naar specifieke wensen opgebouwd. Dit tuinhuis heeft geen doorlopend dak als luifel waardoor er meer lichtinval is!

Vraag naar de vele mogelijkheden in houtbouw en terrasaanleg door het contactformulier in te vullen. Informeer naar de klanttevredenheid of bekijk het menu projecten van deze site.

Om ideeen op te doen kunt u ook onze pagina Tuin & Terras bekijken.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers