TUINAANLEG BLARICUM – nieuwbouw

Geplaatst op

TUINAANLEG BLARICUM – nieuwbouw

TUINAANLEG BLARICUM – nieuwbouw: In de nieuwbouw van Blaricum heeft Reesink Hoveniers een tuin in passende stijl aangelegd. Deze tuinaanleg is conform opdracht in de sfeer van de architectuur van de woning uitgevoerd: modern, strak en met allure!

De strakke lijnvoering van de woning komt terug in een bijna simplistische vormgeving van de tuin. Strakke Hedera hagen rondom. Beperkte keuze van materiaal: ardennersplit in de voortuin en een stijlvol terras uitgevoerd in slechts één materiaal.

Ook een tuin aanleggen? Profiteer dan van onze gratis tuinontwerpservice door te klikken op contact. Informeer ook eens naar de reviews of blader door het menu projecten om een indruk te krijgen wat wij als bedrijf voor u kunnen betekenen.

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers