TUINAANLEG ZEEWOLDE RCN camping

Geplaatst op

TUINAANLEG ZEEWOLDE RCN camping

TUINAANLEG ZEEWOLDE RCN camping: Reesink Hoveniers heeft voor de RCN Camping te Zeewolde een nieuwe entree aangelegd. De oude entree was gedateerd en aan vervanging toe. Het ontwerp is gebaseerd op de aanwezigheid van het welkomsbord. Door een half transparante wand daaraan toe te voegen is een werkelijke entree ontstaan.

De half transparante wand verdeeld de tuin in twee delen. Achter deze wand is het deel aangeplant met alleen bosrododendrons. (Rhododendron ponticum “Roseum”.) Voor de wand, dus bij het ontvangsgedeelte, is de tuin meer gecultiveerd aangelegd. Door zwerfkeien te gebruiken ontstaat er een mediterraan vakantiegevoel bij het binnenkomen. Daar tussendoor zijn siergrassen geplant die in de tuin rondom het restaurant ook voorkomen. (Aangelegd in 2019.)

Ook een tuin aanleggen? Bekijk onze referenties en profiteer van een gratis tuinontwerp! Bezoek ook eens de site van RCN Zeewolde.

Tot ziens!

 

 

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers