Terrasoverkapping Zeewolde met bestrating

Terrasoverkapping Zeewolde met bestrating

Deze week is het project gestart “Terrasoverkapping Zeewolde met bestrating”.

Deze terrasoverkapping met bestrating in Zeewolde is afgewerkt met duurzame bestrating. Enerzijds de tegels van Terratops 60×60 in het antraciet. Anderzijds de Terratops 20×30 in de kleur grijs-zwart. Een mooie combinatie! Tussendoor is op creatieve wijze gebruik gemaakt van bloembakken. Deze zijn opgetrokken van wallblocks 60x15x15. Overweegt u een┬áTerrasoverkapping Zeewolde met bestrating? Neem “hier” contact op voor een vrijblijvende offerte.

In bijgaande foto’s ziet u terrasoverkappingen van Reesink Hoveniers. Er is veel keuze in stijl en grootte. Doe ook eens indrukken op. Bekijk de sfeervolle terrassen op onze pagina “Tuin & Terras.”

Profiteer daarbij van onze service tuinontwerp en advies! Deze is geheel kosteloos. Reesink Hoveniers heeft al bijna 40 jaar ervaring in tuinaanleg. Uw tuinontwerp is naast een creatief ontwerp ook gericht op praktische duurzaamheid.

 

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?