Schutting plaatsen Harderwijk

Schutting plaatsen Harderwijk

Schutting plaatsen Harderwijk: Wilt u uw oude schutting vervangen EN uw oude beplanting snel gerooid hebben? Vraag hier uw offerte op voor sloopwerk, houtbouw en bestrating. Raadpleeg de door de klant gegeven reviews of bekijk onze pagina Tuin & Terras voor meer voorbeelden.

Reesink Hoveniers is dealer van de oerdegelijke kokowall of bamboowall systemen. Deze schuttingen staan stormvast in stalen gegalvaniseerde profielen en zijn in verschillende hoogtes en variaties te plaatsen. De kokowall geluidschermen decimeren het geluid uit de omgeving.

Uw schutting kan op uw wens worden samengesteld. Met houten palen (gewolmaniseerd, azobé of bankirai) of palen van beton in antraciet of wit-grijs. In het betonsysteem zijn ook weer veel variaties toe te passen. De betonpaal met gladde onderplaat is het meest toegepast. Daarin zijn weer variaties te verkrijgen van dubbele onderplaten (met tuinschermen van 150 cm. hoog) in steen- of rotsmotief.

Vraag hier uw folder aan met onze aanbiedingen of laat u adviseren door te bellen met 0657.08.9944

Tuinonderhoud Blaricum

Schutting plaatsen Harderwijk

 

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?