Hoveniersbedrijf legt stadstuintje in Harderwijk aan

Hoveniersbedrijf legt stadstuintje in Harderwijk aan

Een klein voortuintje in een tuinontwerp uitwerken is lastig. Het oppervlak van dit tuintje is slechts 2,5 x 5,5 meter. Om toch een aantal eisen door te voeren vraagt best wel de nodige creativiteit. De kleinkinderen mogen vanuit de voordeur niet direct de drukke straat op rennen en de auto’s vanuit de tegenover liggende straat mogen niet met de koplampen via de voordeur de huiskamer inschijnen. Dit zijn de belangrijkste eisen die in dit stadstuintje zijn verwerkt.

Door het tuinhekje  90 graden te draaien en de hagen in sluisvorm aan te planten is deze voortuin “net even anders.” Gecombineerd met tambourbestrating heeft het de uitstraling van een ouderwets stadstuintje. Het tuinbankje nodigt uit om in de avonduren de laatste zonnestralen te pakken of om gewoon eens lekker te “buurten.”

Ook een tuinontwerp laten maken? Profiteer van onze gratis ontwerpservice! Dat kan heel eenvoudig door te klikken op deze link: contact. Nog meer ideetjes opdoen? Kijk dan op onze pagina door te klikken op Tuin & Terras.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?