Hovenier in Bussum tuinaanleg en bestrating

Hovenier in Bussum tuinaanleg en bestrating

Zoekt u een hovenier in Bussum tuinaanleg en bestrating? Reesink Hoveniers realiseert tuinontwerp, tuinaanleg en bestrating aan de hand van een gratis opgesteld tuinschetsontwerp. Onze ervaring sinds 1982, de knowhow en de inzet van een compleet machinepark garandeert een uitstekende prijs-prestatieverhouding.

Op bijgaande foto’s: werkzaamheden tijdens een project aan de Godelindestraat in Bussum. Herbestrating na de aanbouw van een woning bij een klassieke achtertuin. Het voordeel van hergebruik van bestaande bestratingsmaterialen is naast het milieu-aspect het kostenplaatje, maar in dit project zeker de klassieke uitstraling. Door voor een andere indeling te kiezen is het tuinontwerp zo gemaakt dat wat eens een smalle lange achtertuin leek, nu veel breder lijkt. Dit effect wordt nog versterkt door een haag in de volle breedte aan te planten. (Voorlangs het verhoogde terras.)

Uw aanvraag kunt u gemakkelijk doen door op deze link te klikken: contact.

Meer voorbeelden van projecten van ons zijn te zien via Tuin & Terras.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?