Boomverzorging Soest

Geplaatst op

Boomverzorging Soest

Boomverzorging Soest door erkende ETW’ers. Tijdens de storm van donderdag 23 februari is een linde omgewaaid en op een parkeerplaats terecht gekomen. Gelukkig was de storm tijdens de avonduren op zijn hoogtepunt. In de avond is de parkeerplaats meestal vrij leeg zodat de schade aan auto’s tot een enkele auto beperkt is gebleven. Tijdens de nacht van 23 op 24 februari is de doorgang naar de parkeergarage weer vrijgemaakt. De opruimwerkzaamheden op 27 februari gingen vlot door inzet van een containerwagen met knijper.

Reesink Hoveniers is verbonden aan een overkoepelende organisatie voor verzekeringsmaatschappijen. De 24/7 calamiteitenservice is een van de vele aspecten in onze dienstverlening. Voor een spoedgeval of offerteaanvraag kunt u altijd bellen (0657.08.9944) of door te klikken op deze link: contact.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers