Hovenier in Bussum tuinaanleg en bestrating

Geplaatst op

Hovenier in Bussum tuinaanleg en bestrating

Zoekt u een hovenier in Bussum tuinaanleg en bestrating? Reesink Hoveniers realiseert tuinontwerp, tuinaanleg en bestrating aan de hand van een gratis opgesteld tuinschetsontwerp. Onze ervaring sinds 1982, de knowhow en de inzet van een compleet machinepark garandeert een uitstekende prijs-prestatieverhouding.

Op bijgaande foto’s: werkzaamheden tijdens een project aan de Godelindestraat in Bussum. Herbestrating na de aanbouw van een woning bij een klassieke achtertuin. Het voordeel van hergebruik van bestaande bestratingsmaterialen is naast het milieu-aspect het kostenplaatje, maar in dit project zeker de klassieke uitstraling. Door voor een andere indeling te kiezen is het tuinontwerp zo gemaakt dat wat eens een smalle lange achtertuin leek, nu veel breder lijkt. Dit effect wordt nog versterkt door een haag in de volle breedte aan te planten. (Voorlangs het verhoogde terras.)

Uw aanvraag kunt u gemakkelijk doen door op deze link te klikken: contact.

Meer voorbeelden van projecten van ons zijn te zien via Tuin & Terras.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers