De beste schutting vindt u hier

De beste schutting vindt u hier –

Als voorbereiding op het plaatsen van de schutting zijn eerst coniferen gerooid. Tijdens een vorstperiode een mooie klus, zeker omdat de bereikbaarheid dan optimaal is. Het straatwerk ligt vastgevroren en het eens zo natte toegangspad lag er stevig dichtgevroren bij. Geen verzakkingen, geen achtergelaten sporen in het gras. Onder de coniferen zelf geen vorst omdat de breedte van de haag bijna twee meter was. Het was een voorbereidingsklus voor het plaatsen van een nieuwe schutting van Bamboe in een stalen frame, met stalen palen te plaatsen op betonlateien. Totaal een lengte van 36 m1. De schutting wordt opgeleverd met 20 bamboe elementen, 8 gaaspanelen, 1 deur, 19 stalen profielpalen van 3,5 m. en 16 betonlateien van 30 cm. hoog.

Reesink Hoveniers heeft ruime ervaring in houtbouw. De bouwtechniek is door de generaties heen in de genen meegegeven. En daar zijn we best wel trots op. Kwaliteit, duurzaamheid en een strakke afwerking in elk bouwproject moet voor de klant zichtbaar zijn! Wij kunnen u goed adviseren in de keuze, de maat, houtsoort en houtdikte.

Schuttingen en tuinafscheidingen in de regio: Zeewolde / Harderwijk / Almere / Almere Buiten / Overgooi / Blaricum / Huizen / Hilversum / Soest / Bilthoven / Zeist

Zie verder ook ons menu ‘projecten’ waar meer schermen te zien zijn. Bamboo-Wall en Kokowall zijn zeer duurzame oplossingen. U kunt ons altijd via het contactformulier bereiken. Wij bieden u een geheel vrijblijvende offerte.

 

 

 

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?