Tuinontwerp en tuinontwerpbureau Almere

Geplaatst op

Tuinontwerp en tuinontwerpbureau Almere.

Omdat wij schetsontwerpen aanbieden kunnen wij de kosten voor u beperken tot nul. Wij bieden u graag een creatief en slim doordacht ontwerp aan die getoetst is aan de praktijk. Onze ontwerper is 35 jaar lang ervaren in het ontwerpen van tuinen waarbij het ontwerp direct getoetst wordt aan praktische omstandigheden. In bijgaande foto’s heeft u een indruk in welke vorm een schets wordt aangeboden. Ons bedrijf kan daarbij ook de realisatie in topkwaliteit tegen volle garantie uitvoeren. Omstandigheden als klei, wind en een hoog grondwaterpeil zijn ons meer dan bekend. Wij passen ontwerp, beplantingsplannen en de voorzorg t.o.v. bestrating (verstevigd zandbed) daar op aan. Wij kunnen u van uitstekende referenties in Almere e.o. voorzien.

Via het contactformulier (dubbelklikken op contact) kunt u geheel kosteloos een advies en/of een tuinschetsontwerp met bijbehorende offerte aanvragen.

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers