Bestrating Harderwijk Marnixlaan

Bestrating Harderwijk Marnixlaan

Deze week is bestrating Harderwijk Marnixlaan bijna afgerond. De bestrating bestaat uit de aanleg van een oprit met een dubbele parkeerplaats, de bestrating van een nieuwe entree, tuinpaden en terrassen. Op bijgaande foto’s zijn de “voor-en-na” situaties te zien. Voor meer informatie over dit project kunt u klikken op “tuinaanleg Harderwijk.”

Langs het trottoir is een grondkering aangebracht in de vorm van een opsluitband 6x30x100. Omdat over de gehele lengte een beukenhaag wordt aangeplant verdwijnt deze opsluitband uit het zicht naarmate de beukenhaag zijn volwassen vorm krijgt. De afwerking bestaat uit het plaatsen van een tuinscherm met tuindeur achterlangs de parkeerplaats en het inzaaien van het toekomstige gazon.

Voor een offerteaanvraag voor bestrating, tuinaanleg of een gratis tuinschetsontwerp klikt u op “contact“, binnen één dag nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken?
Reesink Hoveniers staat u graag te woord! Heeft u een vraag of bent u benieuwd wat Reesink Hoveniers voor u kan betekenen?