Tuinaanleg Zeewolde in tuin en terras

Geplaatst op

Tuinaanleg Zeewolde in tuin en terras

Deze titel ‘Tuinaanleg Zeewolde in tuin en terras’ slaat op één van de vele terrasjes die Reesink Hoveniers heeft aangelegd in Zeewolde en Harderwijk. De kunst is om naast het toepassen van harde materialen (hout of steen) sfeer te creëren in en rondom het tuinterras. Bijgaande foto laat zien hoe klanten daar op een creatieve manier mee omgaan. Leuk om positieve respons te krijgen van je klanten en dat je op de hoogte gehouden wordt van hun ’tuinleven’ door updates van foto’s.

Voor meer informatie over dit item klik dan op “Tuin & Terras.” Voor aanvragen van offertes of tuinschetsontwerpen klik dan op “contact.”

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers