Tuinaanleg en sierbestrating Zeewolde

Geplaatst op

Tuinaanleg en sierbestrating Zeewolde

Deze week is een tuinaanleg en sierbestrating Zeewolde opgeleverd. In samenwerking met de opdrachtgever in de Polderwijk van Zeewolde is de achtertuin gerenoveerd. Sierbestrating is aangelegd in gebogen vormen waar het nodige zaagwerk aan te pas kwam. Met een rupskraantje heeft Reesink Hoveniers geassisteerd met het grondwerk waarna de opdrachtgever zand en menggranulaat zelf heeft aangebracht. Vervolgens is het straatwerk door stratenmakers van het genoemde hoveniersbedrijf aangebracht.

Wilt u ook veel zelf doen in eigen tuin? Maar is assistentie m.b.v. een rupskraantje of een wat grotere kraan wenselijk? Reesink Hoveniers verhuurt verschillende grondverzetmachines. Klik op “contact” of bel 0657.08.9944 en wij geven vrijblijvend advies hoe u grondwerk het beste kan aanpakken.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers