Tuinaanleg Zeewolde Horsterveld

Geplaatst op

Tuinaanleg Zeewolde Horsterveld

Vandaag is met een tuinaanleg  Zeewolde Horsterveld begonnen. Alle beplanting, het oude tuinhuis en de schutting worden verwijderd. Een nieuwe schutting wordt geplaatst, grondverbetering wordt toegepast en een drainagesysteem wordt aangesloten op de hemelwaterafvoer. Met een kleine rupskraan die door een normale garagedeur verplaatst kan worden, wordt het rooien van enkele grote heesters en bomen vereenvoudigd. Een grote aanhanger met een capaciteit van een 6 m3 container wordt het groenafval snel afgevoerd. Het voordeel hiervan is dat er geen hinderlijke container in de vaak (te) nauwe straatjes van Zeewolde blijft staan.

Vraag ook een vrijblijvende offerte of een gratis tuinschetsontwerp aan door te klikken op “contact.” Voor meer voorbeelden van projecten door ons uitgevoerd klikt u op “Tuin & Terras.”

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers