Tuinschermen en schutting Zeewolde

Geplaatst op

Tuinschermen en schutting Zeewolde

Tuinschermen en schutting Zeewolde: Naar wens van de opdrachtgever met hun buren is gekozen voor een open systeem. In het midden bestaat de erfafscheiding uit draadpanelen. Links en rechts overgaand in “dichte” tuinschermen. (Verticaal, type Zaltbommel 180×180.)

Reesink Hoveniers is specialist in Zeewolde voor houtbouw en constructies. Voor tuinhuisjes, blokhutten, veranda of pergola, tuinschermen en vlonders belt u met 0657.08.9944 of u klikt voor een aanvraag van een vrijblijvende offerte op contact. Raadpleeg hier de gegeven referenties.

Schutting en tuinschermen Soest

Instapprijzen tuinschermen

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers