Tuinaanleg Loosdrecht

Geplaatst op

Tuinaanleg Loosdrecht

Tuinaanleg Loosdrecht naar een mediterraan tuinontwerp. De opdrachtgever wilde graag de entree naar de voordeur in mediterrane stijl aangelegd hebben. De met elkaar parallel lopende tegelpaden laten de erker in de voorgevel mooi uitkomen. De tegels zijn van MBI granutops Coll 60×60. De paadjes zijn verbonden door een gebogen terrasvormig plateau bestaande uit Bourgogne flagstones gelegd in bewapend beton. De verhoogde borders zijn afgezet met rotsblokken. (Yellow Sun) Tegen de gevel van het huis geven de Bourgogne-terrasjes ruimte voor kleine zitjes en potterie.

De laurierhaag is aan de voorzijde gedeeltelijk gerooid om de tuin beter te laten uitkomen en het een open karakter te geven. (Een mooie entree mag best gezien worden.) Het gazon rechts van het paadje naar de voordeur is veranderd in een border met schaduwminnende bodembedekkers en halfheesters.

Ook een gratis tuinschetsidee aanvragen? Dat kan door te klikken op “contact” of door te bellen met 0657.08.9944. Meer voorbeelden van tuinen door Reesink Hoveniers aangelegd zijn te zien door te klikken op “Tuin & Terras.”

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers