Bestrating Harderwijk Marnixlaan

Geplaatst op

Bestrating Harderwijk Marnixlaan

Deze week is bestrating Harderwijk Marnixlaan bijna afgerond. De bestrating bestaat uit de aanleg van een oprit met een dubbele parkeerplaats, de bestrating van een nieuwe entree, tuinpaden en terrassen. Op bijgaande foto’s zijn de “voor-en-na” situaties te zien. Voor meer informatie over dit project kunt u klikken op “tuinaanleg Harderwijk.”

Langs het trottoir is een grondkering aangebracht in de vorm van een opsluitband 6x30x100. Omdat over de gehele lengte een beukenhaag wordt aangeplant verdwijnt deze opsluitband uit het zicht naarmate de beukenhaag zijn volwassen vorm krijgt. De afwerking bestaat uit het plaatsen van een tuinscherm met tuindeur achterlangs de parkeerplaats en het inzaaien van het toekomstige gazon.

Voor een offerteaanvraag voor bestrating, tuinaanleg of een gratis tuinschetsontwerp klikt u op “contact“, binnen één dag nemen wij contact met u op om een afspraak te maken.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers