Veranda Zeewolde

Geplaatst op

Veranda Zeewolde

Veranda Zeewolde: deze week is een schitterende veranda geplaatst in Zeewolde. In een kantoortuin die al eerder door Reesink Hoveniers was aangelegd, is boven het terrasgedeelte een veranda geplaatst. Het dak heeft doorzichtige polycarbonaatplaten met een hoog kwalitatief afdichtsysteem.

Ga voor meer indrukken naar onze pagina Tuin & Terras of bekijk het menu “projecten.” Raadpleeg ook eens de door de klant gegeven reviews.

Voor houtbouw (tuinhuisjes en vlonders) is onze pagina Schuttingen & Tuinschermen te bekijken.

Vraag onze catalogus aan en doe uw voordeel door een gratis TUINONTWERP aan te vragen via contact. Uw tuinhuis, veranda of vlonder kunnen wij stijlvol inpassen in een tuinontwerp.

REESINK HOUTBOUW

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers