Tuinaanleg en bestrating Zeewolde

Geplaatst op

Tuinaanleg en bestrating Zeewolde

Tuinaanleg en bestrating Zeewolde: in een achtertuin aan de Grote Haag in Zeewolde is de oude bestrating verwijderd. Nieuwe keramische tegels zijn daarvoor in de plaats gekomen. De tegel is van het type GeoGeramica Fiordi Sand. De voegen tussen de tegels zijn ingewassen zodat het onkruid niet door kan dringen. De opdrachtgever wilde graag een “mediterraan terras”. Dat is met deze tegel heel goed gelukt.

Wilt u ook uw tuin opnieuw bestraten? Of misschien denkt u wel aan een nieuwe tuinaanleg! Neem dan contact op met Reesink Hoveniers en profiteer nu van een gratis tuinontwerp. Meer voorbeelden zijn te zien op onze pagina Tuin & Terras of raadpleeg de door de klant gegeven reviews.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers