TUINAANLEG Zeewolde – exclusief

Geplaatst op

TUINAANLEG Zeewolde – exclusief

TUINAANLEG Zeewolde – exclusief: op de Kiekberg heeft Reesink Hoveniers een prachtige tuin aangelegd waarbij het schutting werk een eyecatcher is. Het betreft een tuinaanleg 1ste fase waarna in de 2e fase een exclusieve veranda gebouwd gaat worden. Deze veranda wordt in de toekomst geplaatst in het linker gedeelte. Op de bijgaande foto ook links van het gazon.

Profiteer ook van de stijlvolle tuinontwerpen van het tuinontwerpbureau van Reesink Hoveniers. Een enthousiast team van ervaren hoveniers staat klaar om het ontwerp tot in detail perfect uit te voeren!

Bekijk het menu “projecten” voor meer voorbeelden of ga naar onze pagina Tuin & Terras. Raadpleeg ook eens de door de klant gegeven reviews.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers