Bestrating tuin Zeewolde

Geplaatst op

Bestrating tuin Zeewolde

Bestrating tuin Zeewolde: Aan de Botter in Zeewolde is in de voortuin een nieuwe oprit bestraat. In de achtertuin is een nieuw terras aangelegd. De bestrating bestaat uit tambourbestrating. Tambour is een populaire bestrating omdat het vele voordelen heeft. Naast de mooie uitstraling is de prijs zeer aantrekkelijk en laat het zich makkelijk leggen. Dit resulteert weer in een lage legprijs.

Bij een bestrating begeleiden wij u vooraf met een gratis tuinontwerp en een transparante offerte. Bekijk meer voorbeelden van straatwerk op onze pagina Tuin & Terras. Raadpleeg ook eens de door de klant gegeven reviews.

Hoveniers Soest Tuinaanleg - Reesink Hoveniers

Bestrating tuin Zeewolde

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers