Tuinontwerp Zeewolde met tuinhuis

Geplaatst op

Tuinontwerp Zeewolde met tuinhuis

Tuinontwerp Zeewolde met tuinhuis Xena 300. Het tuinhuis met geïntegreerde sauna en veranda wordt over de gehele breedte van de achtertuin gebouwd. Het terras langs de achtergevel blijft zodat er voor het tuinontwerp relatief weinig over blijft. Naar wens zijn hier plantenbakken ingetekend met als optie drie bloesembomen.

Vraag ook een vrijblijvende offerte aan voor een tuinhuis, blokhut of veranda. Wij verzorgen dit met een gratis tuinontwerp die u kan aanvragen door te klikken op deze link: contact. Meer voorbeelden van straatwerken door ons aangelegd ziet u door te klikken op de link: Tuin & Terras.

Zie ook de gegeven referenties.

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers