Tuinhuis en blokhut specialist

Geplaatst op

Tuinhuis en blokhut specialist

Tuinhuis en blokhut specialist: Deze week is een tuinhuis geplaatst gecombineerd met een veranda. Dit type PAIVA is zilvergrijs geïmpregneerd.

Reesink Hoveniers kan al uw houtbouw combineren met bestrating en/of tuinaanleg. Profiteer nu van een gratis tuinschetsontwerp door te klikken op contact. Voorbeelden zien te zien op onze pagina Tuin & Terras. Referenties zijn hier te raadplegen.

In dit project is de oude tambourbestrating hergebruikt en gecombineerd met GeoStretto Cannobio. Ook de meeste beplanting is hergebruikt zodat de tuin direct een volwassen uitstraling heeft. De graszoden worden in het voorjaar gelegd.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers