Tuinontwerp Harderwijk

Geplaatst op

Tuinontwerp Harderwijk

Tuinontwerp Harderwijk aan de Kuulekamp. Voor dit adres is een tuinschetsontwerp gemaakt voor een tuinrenovatie. De bestaande vijver wordt vervangen in een opnieuw ingedeelde achtertuin. De vijver komt meer centraal in de tuin te liggen en vormt vanaf de keuken(tafel) een zichtas naar de bestaande Rode Beuk.

De twee gazons hebben een kubusvorm met een lengte van 650 cm. Het voorste gazon ligt ca. 10-15 cm. hoger waardoor de terrasjes verdiept lijken te liggen. De staanders van de achterliggende pergola liggen in het verlengde van de vijver. Meer voorbeelden van vijvers die door Reesink Hoveniers zijn aangelegd vindt u via deze linkjes: vijver 1 en vijver 2.

Links van de vijver wil de opdrachtgever graag een pluktuin (fruit) en rechtsachter in de tuin een bloementuin. Deze bloementuin ligt rondom een terrasje van Oud-Hollandse tegels 100×100 evenals de staptegels die parallel lopen met de vijver (lengte 7 m1).

Wilt u ook uw tuin laten ontwerpen? Via contact kunt u een aanvraag doen. Bekijk ook eens onze tuinen op de pagina Tuin & Terras of lees onze reviews.

Bijgaande foto’s en/of ontwerpen laten meer tuinideeën zien.

 

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers