Vijver aanleggen in gemetselde vorm

Geplaatst op

Vijver aanleggen in gemetselde vorm

Vijver aanleggen in gemetselde vorm: opgetrokken met oude waalformaat klinkers en een afdekrand van natuursteen. De vijver is 40 cm. boven het maaiveld en 40 cm. onder het maaiveld (80 cm. diep) en dient tevens als voetenbad. De leeuwenkop spuugt het opgepompte water terug de vijver in. De leeuwenkop is een erfstuk van de opdrachtgever die zodoende een prominente plaats heeft gekregen.

De hoge muur is opgetrokken uit dezelfde steen als de gevel van het huis, de oude klinkers van de vijver komen terug in de aangelegde bestrating.

Wilt u ook een vijver aan laten leggen? Dit doet u heel gemakkelijk door te klikken op contact. Wij nemen binnen 12 uur contact met u op voor een eventuele afspraak.

De laatste foto in de bijlage toont een natuurlijk aangelegde vijver. Klik op reviews voor meer informatie.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers