Tuinaanleg in de nieuwbouw van Almere

Geplaatst op

Tuinaanleg in de nieuwbouw van Almere

Tuinaanleg in de nieuwbouw van Almere. Deze week is een tuinaanleg opgeleverd in de nieuwbouw van Almere. De oprit is aangelegd met nieuw gebakken klinkers die qua kleur een goede match geven bij de gevel van het huis. De buxusvakken in de voortuin lopen als het ware door in de gevelpartijen.

De achtertuin is nog zonder erfafscheiding opgeleverd om de nieuwbouw van de aanstaande buurman niet te belemmeren. Op het grote terras wordt nog een tuinhuis met overkapping gebouwd.

Neem hier contact op voor een vrijblijvende offerte voor uw tuinaanleg, bestrating of houtbouw.

Hoveniers Soest Tuinaanleg - Reesink Hoveniers

TUINAANLEG ALMERE

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers