Blokhut en tuinhuis geleverd en geplaatst

Geplaatst op

Blokhut en tuinhuis geleverd en geplaatst

Blokhut en tuinhuis geleverd en geplaatst in uw regio. Het type getoond op bijgaande foto’s is blokhut Charlotta met een basisprijs van 1699 euro incl. btw. Vooraf als standaard geïmpregneerd. De vlonder (extra) is van Douglas dat binnen een jaar vergrijsd en door de jaren heen harder wordt.

Bent u ook van plan een tuinhuisje of blokhut te plaatsen? Neem contact op met Reesink Houtbouw en profiteer daarbij van de gratis tuinontwerpservice van Reesink Hoveniers! Vraag onze gratis catalogus aan met 400 bladzijden aan informatie over alle soorten tuinhuisjes en blokhutten. Ook kunt u zich geheel vrijblijvend laten adviseren omtrent de mogelijkheden en de duurzaamheid van bepaalde houtsoorten.

Scrol ook eens door het menu “projecten” of raadpleeg de door de klant geschreven reviews.

Tuinhuisjes en blokhutten

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers