Tuinonderhoud Zeewolde SNOEIEN

Geplaatst op

Tuinonderhoud Zeewolde SNOEIEN

Tuinonderhoud Zeewolde SNOEIEN: deze week is een beukenhaag in omvang gehalveerd. De haag was nodig aan verjongingssnoei toe. Mits op het juiste tijdstip uitgevoerd kunnen beukenhagen makkelijk fors teruggesnoeid worden. Let wel op dat hiervoor geen motorzagen gebruikt worden, deze geven een rafelige wond. Reesink Hoveniers is hier speciaal voor uitgerust en snoeit uw haag met de juiste apparatuur snel en vakkundig terug. Ook voor het opnieuw op hoogte brengen van uw coniferenhaag hebben wij specialistisch snoeigereedschap.

Maak een afspraak voor uw snoeiwerk door te klikken op contact. Raadpleeg ook eens de door de klant gegeven reviews.

Voor uw boomverzorging is Reesink Hoveniers uitgerust met gecertificeerde klim- en afvangmateriaal. Voordeel hiervan is dat er geen hoogwerker gehuurd hoeft te worden. Wel zo gemakkelijk op moeilijk bereikbare plaatsen.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers