Tuinonderhoud en parkonderhoud

Geplaatst op

Tuinonderhoud en parkonderhoud

Veelzijdig in groenonderhoud

Voor tuinonderhoud en parkonderhoud is Reesink Hoveniers compleet ingericht. Boomverzorging en maaiwerk in verschillende maaischema’s als ruw gras, bloemenweide of Engels gazon zijn voorbeelden hiervan. Op bijgaande foto’s is het maaiwerk van een natuurlijke oever rondom een bosvijver te zien. Tijdens vorst is dit werk goed uit te voeren omdat dan weinig spoorvorming optreedt. Tijdens dit project is een multifunctionele rupskraan ingezet met maaibalk en slootbak.

Vrijblijvende offerte projectmatig of (meer)jarencontract

Vraag vrijblijvend een onderhoudscontract of offerte aan via de link contact. Meer informatie is te vinden via tuinonderhoud. Graag willen wij naast een goed advies een onderhoudsplan samenstellen eventueel afgestemd op een vooraf bepaald budget.

Meer referenties

Laden…
 • Flora Sandwijck

  Flora Sandwijck Flora Sandwijck

 • Tuinaanleg aan het water uitgevoerd naar een tuinontwerp van Reesink Hoveniers

  Tuinaanleg Reesink Hoveniers heeft deze tuinaanleg aan het water gerealiseerd met flonder (E), een nieuw gazon (C), bestrating (B) bestaande uit Oud Hollandse tegels antraciet 100 x 100 gecombineerd met dikformaat betonklinkers antraciet(D) en een groentetuin (B). Deze tuin is aangelegd aan een gracht, de vlonder is aan het water verlaagd en bereikbaar via een […]

 • Hoveniersbedrijf Soest

  Hoveniersbedrijf Soest

 • Schutting plaatsen in regio Zeewolde Harderwijk Soest en Bilthoven

  Schutting plaatsen in regio Zeewolde, Harderwijk, Soest en Bilthoven is snel en vakkundig gerealiseerd door Reesink Hoveniers.

 • Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest

  Tuinontwerp en tuinaanleg in Soest De opdrachtgever wilde graag met ronde en gebogen vormen werken. Dit is op zodanige wijze gedaan dat de vormgeving terugkomt in de hoek van de schutting. Deze Bankiraischutting was al eerder door Reesink Hoveniers geplaatst ter vervanging van een gerooide coniferenhaag. De palen van de schutting zijn gestort in snelbeton […]

 • tuinontwerpen

  Tuinontwerpen Reesink Hoveniers